Gästböcker och omdömen


Många fina och värmande hälsningar har det blivit i våra gästböcker sedan vi började med vår gästuthyrning i Lyckåsstugan 2002 och i våra lägenheter Blåbärsstället och Smultronstället 2006. Det glädjer oss mycket att se dessa kommentarer på olika språk samtidigt som det också finns en del tips på aktiviteter från våra gästboende till de som besöker oss för första gången.

Under ett vinterbesök 2016 fick vi den här Bookingrecension från några gäster.

"Tyst, lugnt och lagom avskilt boende. Milsvid utsikt över fälten och fina omgivningar. Nära till Kullaberg, havet och Helsingborg - med bil. Lägenheten (Smultronstället) är vad den heter: ett riktigt Smultronställe. Väl utrustad, vacker, bekväm, fräsch. Vi kom på vintern, och det var varmt och torrt inomhus med gosig golvvärme. Lägenheten har en "egen" infart, så även om det är fler som bor i de andra två lägenheterna så skulle jag inte tro att man går i vägen för varandra eller störs av varandras bilar. Gården har smådjur som barnen lekte med, vilket var ett mervärde. För oss vuxna var det avkopplande med en plats där man bara kunde vara, och där barnen kunde bre ut sig utan att man störde. Vi är mycket nöjda med valet av boende, och har ägnat tre dagar till att vinterturista i omgivningarna."

Vi kan glädjas åt att våra boenden uppskattas av gäster som bokat via Booking. Fina rankingtal har uppvisats under flertalet år i rad. Från år 2015 till 2021 har vi legat stablit runt 8.6 av 10, som visar på nöjda kunder. Vi hoppas under år 2022 leverera en minst lika fin service! Läs gärna våra gästers recensioner.

Lars Norrman, Lyckås Gård