Gästböcker / omdömen

Vi har nu varit gästrumsvärdar i över 20 år. Det har blivit många fina och värmande hälsningar genom åren!


Vi kan se det på olika socila medier men även i våra egna gästböcker sedan vi började med vår gästuthyrning i vår stuga, Lyckåsstugan 2002 i våra lägenheter Blåbärsstället och Smultronstället 2006 samt i vårt hus Krusbärsstället 2018. Det glädjer oss mycket att se dessa kommentarer på olika språk samtidigt som det också finns en del tips på aktiviteter från våra gästboende till de som besöker oss för första gången. Sedan flera år tillbaka är vi med i Booking.com och även där fått många fina kommentarer:

Under ett vinterbesök 2016 fick vi den här Bookingrecension från några gäster.

"Tyst, lugnt och lagom avskilt boende. Milsvid utsikt över fälten och fina omgivningar. Nära till Kullaberg, havet och Helsingborg - med bil. Lägenheten (Smultronstället) är vad den heter: ett riktigt Smultronställe. Väl utrustad, vacker, bekväm, fräsch. Vi kom på vintern, och det var varmt och torrt inomhus med gosig golvvärme. Lägenheten har en "egen" infart, så även om det är fler som bor i de andra två lägenheterna så skulle jag inte tro att man går i vägen för varandra eller störs av varandras bilar. Gården har smådjur som barnen lekte med, vilket var ett mervärde. För oss vuxna var det avkopplande med en plats där man bara kunde vara, och där barnen kunde bre ut sig utan att man störde. Vi är mycket nöjda med valet av boende, och har ägnat tre dagar till att vinterturista i omgivningarna."

Under ett novemberbesök 2022 fick vi den här Bookingrecension från några andra gäster.

"En av de trevligaste platserna jag någonsin har bott på. En helt underbar lägenhet på en underbar fastighet. Värden var mycket vänlig och mycket hjälpsam. Han uppskattar helt klart regionen där han bor och är mycket hjälpsam med att föreslå aktiviteter, restauranger etc. Vi kunde besöka kaninerna och fåren på gården när som helst vi ville, vilket min 4 - åring älskade!
Vi tillbringade mycket mer tid med att koppla av på gården än vad vi ursprungligen hade planerat eftersom det bara var så trevligt att vara där. Inga problem med någonting alls. Jag kan inte rekommendera denna plats mer!"

Vi kan glädjas åt att våra boenden uppskattas av gäster som bokat via Booking. Fina rankingtal har uppvisats under flertalet år i rad. Från år 2014 till 2023 har vi i genomsnitt legat stablit runt 8.5 - 9.1 av 10, som visar på nöjda kunder.
Vi hoppas under år 2024 leverera en minst lika fin service! Läs gärna våra gästers recensioner.

Lars Norrman, Lyckås Gårds Gästboende