GästlokalER

 På gården finns det utmärkta lokaler som kan passa till allt från ett mindre företagsevent till den privata släktträffen. 


Tiden oktober till april hyr vi ut 200 m2 av våra fina lokaler passande såväl till anordning av "den mindre konferensen" för företaget som högtidsdagar för privatpersoner. För företag och organisationer som vill anordna egna utbildningar (även data), ledningsgruppsmöten, föreläsningar, sammanträden mm. under dag- och kvällstid finns här utmärkta lokaler till detta. Familjefester kan förläggas här och vara ett bra alternativ till hemmet.

Vi erbjuder ett antal fräscha och trivsamma lokaler att välja emellan på Lyckås Gård allt efter ert behov. På stallets nedervåning finns Salongen, ett gemytligt allrum/matsal som kan ta upp till fyrtio ätande gäster som tillsammans med anslutande Passagen passar utmärkt som såväl entréhall som mingelställe för olika festarrangemang och sammankomster.

På stallets övervåning finns två stora och trevliga lokaler, Magasinet, en större samlingsal för ett tjugotal personer och Loftet, en något mindre studiesal för cirka tio peroner. Båda lokalerna är tekniskt välutrustade och har bra audio/videoutrustning.

Har Ni funderingar så kontakta oss gärna på mobil 070-7715448 eller maila en förfrågan till oss på Lyckås Gård så återkommer vi med förslag och offert.